landscape_egel2
krat

Logopedie en kinderpsychologie

Een mooie samenwerking met andere kindprofessionals

In ons pand Rustenburgerweg KDV en PSG zijn ook een logopedist en een kinderpsychologenpraktijk gevestigd. Een mooie samenwerking met andere kindprofessionals voor alle locaties van Babbels. Wij zien dit als een laagdrempelige manier van zorg voor de kinderen, ouders en de medewerkers van Babbels.

De logopedist bekijkt logopedische klachten als onderdeel van het totale functioneren van het kind. Problemen op het gebied van spraak, taal en communicatie kunnen op deze manier vroegtijdig gesignaleerd en behandeld worden.

De logopedist voorziet onze pedagogisch medewerkers van advies om de taalontwikkeling van kinderen te stimuleren. Een waardevolle verrijking voor de ontwikkeling van het kind en van de pedagogisch medewerkers. Kijk voor meer info op de website van Logopedie Butterhuizen

De kinderpsychologen houden zich bezig met het gedrag van kinderen en jongeren en kijken daarnaast naar de rol van de ouders in hun leven. Een kinderpsycholoog kan voor zowel ouders als kinderen dat extra steuntje in de rug zijn om de ontwikkeling van het kind te optimaliseren.

Kijk voor meer info op de website van Kinderpsychologen Heerhugowaard